9 d’ag. 2010

Diumenge 8 d'agost - Classes i tarda lliure

Més fotos del diumenge a l'apartat de fotos alumnes
El diumenge al matí hi va haver classes. Els alumnes no n'estaven gaire contents, sobretot a causa del cansament del dia anterior.
El diumenge a la tarda, el van tenir lliure. Després de molta deliberació, tots van decidir que es volien quedar a Eastbourne, ja que no havien tingut prou temps de conéixer la ciutat amb calma. Vam passar un parell d'hores de "shopping" i després tothom va poder decidir què volia fer. Jo vaig anar-me'n amb un grupet fins al passeig del mar i les vistes de la ciutat des del port d'Eastbourne són fantàstiques. La marea ens va fascinar! Just en el port, hi ha un munt de botiguetes i unes galeries que són com un mini casino! Tots ens vam gastar alguna que altra moneda, però cap de nosaltres es va tornar ric!

Alguns alumnes van decidir sopar de restaurant i no anar a sopar a la residència o a les cases amb les famílies! I sabeu on van decidir anar? Al McDonalds!!!!
Després de sopar, l'escola ens havia organitzat l'activitat del vespre en el cinema d'Eastbourne. Amb d'altres alumnes del college, la majoria dels nostres alumnes vam anar a veure Toy Story 3. El cinema era força vell, però l'ambient era molt anglès. Caramels, crispetes, un munt d'anuncis i ... a veure la peli! I en anglès, es clar! Tots van entendre de què anava, i alguns van entendre més detalls segons el seu nivell d'anglès. Una bona experiència per a tots, en tot cas.
Avui fa just una setmana que vam arribar. Els alumnes ja estan del tot integrats i a mi em fa l'impressió que s'ho estan passant molt bé. Tots diuen que el temps els passa massa ràpid i que d'aquí a no res ja tornen cap a casa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada