10 d’ag. 2010

Dilluns 10 d'agost - Anem a la bugaderia




Els estudiants de la residència necessitaven rentar la roba bruta i semblava que al college no ens en sortíem. Resulta que en el college no ens renten ni els jerseis gruixuts, ni els texans. Ens van dir que només rentaven la roba petita, les camisetes i els shorts si eren molt i molt curts. Quin maldecap! A més, els alumnes no s'acabaven de fiar que ens tornessin la roba en condicions o que ens la tornessin tota, tant se val! Vaig anar a Eastbourne i vaig trobar una bugaderia que ens rentaven la roba a un preu molt econòmic si ho dividíem entre tots. O sigui que avui al matí, he anat tot xino-xano amb la roba dels meus estimats alumnes i després de la classe hi hem tornat per anar-la a recollir. Feina feta.




Durant les classes d'avui, els alumnes han jugat a un joc que es diu "Màfia". Bàsicament consisteix a saber qui "ho" ha fet. S'ho han passat molt bé i tots en parlaven quan han sortit de classe.




Durant les activitats de vespre, l'escola ens ha preparat un torneig de bàsquet. En Sergi, en Joan i l'Albert han quedat primers i en Pau Villaret, en Marc i l'Alex Lopez, segons. O bé han guanyat a aquell grup d'espanyoles que els treien la pols el segon dia, o bé les espanyoles ja han marxat cap a casa seva. O potser és que això dels esports als catalans se'ns dóna molt bé! Bona nit i dins demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada