6 d’ag. 2010

Dijous 5 d'agost - Barbacoa i caminada




Els estudiants ja estan gairebé del tot intregats a la rutina d'Eastbourne. Cada dia expliquen amb entusiasme què han fet a classe i sembla que els agrada molt. Aprenen mitjançant molts de jocs i ahir van continuar escrivint una revista i articles de diari.
Després de dinar, els alumnes van poder escollir entre la piscina, futbol i internet. Penseu que hi ha una aula amb ordinadors, però que els alumnes només hi poden accedir quan és una activitat programada. Si no fos així, n'hi hauria que s'hi passarien el dia. :·( Després de cansar-se una mica, la Kay se'ls va endur a fer un volt per la ciutat, a mirar botigues i a prendre un coffee/hot chocolate/frapuccino a una cafeteria de cadena americana que es diu Starbucks. Els encanta poder-hi anar cada dia a fer-hi el toc!

A l'hora de sopar, l'organització els va preparar una barbacoa que sembla que no va agradar gaire als alumnes. Bé, ni tan sols va agradar a la Kay. Feia molt de vent i el menjar no va ésser gaire bo. Sembla que els haurà anat bé, ja que així apreciaran més el menjar que els donen cada dia a la cantina de l'escola.

Després de sopar, l'escola els va organitzar una caminada al South Downs. Van començar a caminar a les 19:30 i van passar-se dues hores caminant per un passeig que hi ha a la vora del mar. Us podeu imaginar els esbufecs d'alguns dels vostres fills, però, tot i la fred que feia, quan van arribar al destí (després d'escalar una pendent molt forta!), va valdre la pena. Una vista fantàstica de tota la costa d'Eastbourne els estava esperant. Arribaven al college cap a quarts de deu amb els peus ben cansats.

Un dia molt energètic! No paren ni un moment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada